Blog Afiq Ikmal : December 2014

Jom terjah entry yang lain

20 December 2014

New Card

Next entry for today!

Just nak share my new card...If ada apa2 nak usulkan just message to number kat card tu...If ade permintaan penulisan khat boleh PM...(lebih kepada penulisan Letterhead dan logo)

 

Message,wechat dan whatsapp sahaja :D... Hope boleh selesaikan masalah berkaitan khat...





Moment wechat vs blog

Hye reader, 

Bila cerita moment wechat vs blog...rasa-rasa moment wechat lagi penuh kot compared to this blog...hahaha rasa tak dak masa nk tulis...asyik lebihkan wechat jer hahaha...Stiap hari at least ada jugak 1 moment...

Tup2 moment result PT3 nak keluar....GETAQQ gila weyh...sapa tak takut,tpi dah redha apa-apa pun nak jadi n macam mane result dh tak kisah...hahaha macam orang lain kisah :P ... Memang tak target pun dapat straight A's ...cmne pun takpe...

Back to the TITLE...nak tanya reader...ada lagi ke reader blog ni??? dulu ramai la jugak sekarang mcam kurang ja...hahaha....sebab tu lebihkan wechat dari blog...bukan nak merajuk reader tak mau masuk blog tapi senang lagi capai phone n terus bukak wechat...nak tulis blog ...lbih selesa kot guna Lappy...rasanyalah ...

Sorry kalau ada lagi reader setia nak baca blog ni...lama sangat-sangat tak tulis...Blog ni pun tak banyak sangat perubahan....biasa2 ja kekal macam dulu2...lepas ni klau rajin saya tulis la apa2...Tapi patut atau tak saya 'pencen' jadi blogger nanti saya fikir lain...Any suggestion??? 

OK lah saya tinggalkn ID wechat ni kalau ada apa2 contact la

ID~Afiqikmal_99

Until here for this time guys...bye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...