Blog Afiq Ikmal : November 2013

Jom terjah entry yang lain

11 November 2013

Kembali Menulis...

Salam...Fuh memang lama aku tak bukak blog nih...serius kekok nak tulis hurmmm dah lebih kurang 5 bulan kot...Last "Entry" pon bulan lima....

Disebabkan PBSMR lah aku tak leh nak taip banyak2 blog nih terpaksalah cocentrate untuk PBS and exam kang x dapat A punah  aku....So hujung2 tahun dah nak cuti sekolah nih baru nak boleh tulis balik...

Next year,form 3 lagi lah tak tahu nak cakap ape...mesti PBS banyak kan??? 
periksa ade ke tak de pon tak tau...Banyak tol kerja kena buat...Fail semua subjek plak tuh memang banyak kdg2 pening nak susun...

Kalau pelajar pening cikgu lagi lah kena key-in markah kesian nasib lah internet rumah mana yang laju kena yang slow hehehhheh jaga lah sampai pagi....Kesian sampai demam2 pon ada hurmmmm....ni dah nak akhir tahun lagi lah sibuk nak key-in mungkin sesak ramai yang nak guna...

K lah kat sini jer kot post malam nih nak buat keje lain plak bye....Assalamualaikum




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...