Blog Afiq Ikmal : Huwaaa!!! esok exam!!!

Jom terjah entry yang lain

02 March 2013

Huwaaa!!! esok exam!!!

No hye today!!! huwaaa esok exam wah seram sejuk aku!!! Huh exam lah sangat amik soalan PBS jer...Soalan PBS pon susahh jugak hadoi!!!

Nasib malang tol!!! nape lah exam awal sangat baru nak enjoy belajar 2 bulan nih hurmmm...Buku tu pon nipis lagi...

Jawab jelah soalan tuh PBS pon PBS lahhhh.....Aku pon tak tahu lah semua tuh hurmmm...Aku hairan tol lah kenapa PBS nih wujud erk???

Tak fahamlah kenapa PMR tukar ke PBS ??? Walaupun tukar jadi lebih susah aku rasa lebih selesa dengan PBS sebab maybe takder PMR mungkin ada hikmah disebalik semua nih....Mungkin aku tak dapat result elok dalam PMR mungkin aku akan dapat esult elok dalam PBS mana tahu hehee....

Apa pun esok exam korang doakan aku yer... bye :D

1 comment:

EkiN Nur Asyikin said...

Don't worry adik...mybe da baiknya sistem tu...adk akak pn blajar ngn sistem tu...
Gudluck untk PBS k..bg dpt band 6..Aamiin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...