Blog Afiq Ikmal : Esok dah nak sekolah

Jom terjah entry yang lain

16 February 2013

Esok dah nak sekolah

Hai uollzzz...esok dah nak skolah blog ni pon tak urus lagi denagn tutorial-nyer tips-nyer hahah...Kesian kat blog nih semakin hri semakin terabai...

Okay for the tuto aku tak tahu bila nak buat sempat ker tak tahu folio tak siap lagi, grrrr kerja skolah nth ada ker tak coz dh seminggu dh cuti raya china heheh...Ish tak kan ada kerja skolah kot hari khamis mana belajar..grrrrrrrr....

Biarlah janji folio tu dah sikit lagi tinggal cover jer...Hahah esok dah nak pegi skolah rasa cam nak cuti lama ja....Kahkahkah tak puas cuti..grrrrrrr XD..

Serius nak cuti panjang........hurm buat skolah sendiri lah senang...Tulah jawapan yang keluar kalau nak cuti panjang...

Ok..before post aku nak ucapakan "Gong Xi Fa Cai" heheh walaupon dah lewat hurmm biar lah.......Ok bye...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...