Blog Afiq Ikmal : Sukan ler...

Jom terjah entry yang lain

14 January 2013

Sukan ler...

Hai...petang dah nih baru nak balik dari sekolah apa la dya nih...Petang nih aku balik lewat coz aku ada latihan rumah sukan...Huh bau masam baju aku nih...

Walaupun baju aku masam tak bermakna aku nih aktif sukan...Hello aku memang tak suka sukan huhahah kalau nak sukan pon kalau ada mood,kalau setakat main badminton tu ok lah huhuh nih nak lari plak hahahha badan tu dah la lemak berkrim heheh tak obes yer normal...

Memang banyak lah alasan aku bagi...Tapi serius aku tak suka sukan,waktu petang pon tak keluar ayik bukak laptop ni jer...Waktu sukan tadi aku bagi alasan kata aku tak nampak rabun huahhaah memang pon pakai spek heheheh...

Aku just tengok orang lari jer pastu tetiba kawan aku suruh aku angkat dya sebab kaki die krem huhuh kesian aku angkat ler pastu aku try urut....hehehh nak jadi tok bomoh ker???...

Arghhhh huhuh tak yah nak sukan bagai...dah tolong kawan aku masa dah nak abisss lega yeahhh tak yah sukan kahkahkah...jagalah perut nih...

Ok dah...bye....see you again...

2 comments:

BlueiceButterfly said...

haha..tak suka jugak bersukan..kena ikut mood :)

afiq ikmal said...

eheheh malas dowhhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...