Blog Afiq Ikmal : Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Jom terjah entry yang lain

06 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Salam jom join segmen nie...

Klik banner untuk join.

Saya nie Blogger negeri Kedah Darul Aman...

Kat kedah nih best ada boleh pegi jalan-jalan kat semua tempat and antara tempat yang biasa orang negeri lain pegi aku rasa ler Muzium padi and banyak tempat lain...Kat kedah nie makanan biasa jer makan nasi lew huhuhu sebab nama pon "Negeri Jelapang Padi" betul tak... Semua makan ada ler...Kalau datang Kuala Kedah tue mai la makan laksa Telok Kechai huhuhu...

Tag:semua reader blog nih...






37 comments:

Musyirah :) said...

Saya terbang dari Selangor Ke kedah tauuu !

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

Cik Anis said...

ate, mike dr perak..follow sini dah :)

Husna Humairah said...

dari segmen sama. follow dari kL. follow back eh http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

jujur itu wajib ada pd bloggers, baru boleh jadi bloggers hebat dan dihormati. ingat k ;)salam ukhuwah.

Husna Humairah said...

oh ada banner? saya copu banner akhi letak di blog saya :D

miss zerocinta said...

dari segmen same jgak
foolow kayy
http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

RadhiahIlyas ッ said...

dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

Nurul Nasuha said...

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Budak Kampung said...

yong dri bumi allah
mai la dtg perok
yong dh nambah mike

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di senja hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Khalilah said...

orang perlis mai terjah blog jiran utara salam kenal dari saya :D

http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

weeeeee.... terbang dari terengganu ke kedah! seronoknya di kedah! pernah pergi sekali je dulu masa hantar kak belajar.. huhu... ok, done folow sini.. ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Sheda ucu said...

datang sini singgah dari segmen hihi

bazilah abu hassan said...

Jalan2 dari Terengganu. follow sini. Meh la makan keropok Terengganu. :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

*dok msuk blogger kedah semua cherita laksa..sedapnyaaa..terliur..

aisyah humaira' said...

blogger selangor dtg terjah blogger kedah.

http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

siti fatima Arifin said...

Assalamualaikum...Salam perkenalan dari segmen yang sama. Cik Putih blogger dari Terengganu. Datang Ushar orang Kedah plak. Entry yng menarik... Jelapang pagi yg hijau. sejuk tengok.

Nak tahu apa yang menarik di Tganu blehlah singgah disini

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke kedah , Harap Kedah sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Nadhirah Noor Khan said...

Follower ke 184 :)

I'm a blogger from Kel. Hikhik.
Happy Blogging :D

http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

ALS said...

Blogwalking kat sini,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya kalau belum,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

Terima kasih (^_^)

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

Eedi Aziz said...

salam dari blogger KELANTAN...

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Azza Afdzal said...

hai..blogger dari perak menjenguk di sini...

http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

BlueiceButterfly said...

salam kenal..singgah dari segmen yang sama :)

http://blueicebutterfly.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

QasehnyaRania said...

salam kenal..
i follow dari segmen yang sama.
jemput singgah blog ciksu

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dari kedah :D

mailey jayley said...

hai ! Mailey datang melawat ! dari segmen yang same ! jum singgah ! ohh ya follow done ! !

http://www.maileyjayley.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

farhanamasdo said...

hi . im blogger from kluang, johor .
salam kenal and feel free to visit me back . done following here ! XD

http://bungajauh.blogspot.com

tengss !

Cik Que said...

hai...blogger sarawak dtg menjengah..cantik susunan blog ni..kemas & sdp mata memandang..apa2pun selamat berkenalan dari saya..^__^

http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ----> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

yeen miscelivious said...

hi.. yeen dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Azney Shamsuddin said...

Salam..
Dari segmen yang sama.
jemput singgah blog saya
dari pahang :D

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

p/s : dah follow sini :D

Cik Fie said...

datang dari segmen yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

AmalinaLee said...

Follower awak ke 203 :)

Salam tuan blog :) Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

manzarina said...

salam....jenjalan....slamat kenal ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...