Blog Afiq Ikmal : Final Maharaja Lawak Mega 2012

Jom terjah entry yang lain

18 January 2013

Final Maharaja Lawak Mega 2012

Banyak hari tak update blog rindu...Ok malam ni malam hari jumaat ada Final Maharaja Lawak Mega 2012...Best lorrr...

Pukul 10.00 nanti start ler tak sabar bebenor nak tunggu...Korang rasa sape menang??? aku rasa Jozan ler sebab tak buat lawak pon dah gelak betul x??? untuk second place Jambu,third place Shiro,fourth place Boboi,Last skali Saywho...Nasib ler tu pon kalau korang undi.


Mesti mantop-mantop punya persembahan hari nie coz dah final so kalau nak group pilihan korang menang undilah yer...Aku pon nak undi nih...

Ok bye...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...