Blog Afiq Ikmal : Banyaknya...

Jom terjah entry yang lain

03 January 2013

Banyaknya...

Hai...gud nait...bukak-bukak sekolah jer dah ada kerja skolah adesss banyak la jugak cuti 2 hari jer huahaah...Buat jer lah,nasib nota kena buat sendiri huahaha buat pendek-pendek sudah huhaahha...

Lepas nie update sikit-sikit jer tapi mungkin lebih aktif dari tahun lepas  mana nak tau kan...Nak kena bahagi masa yer...Tapi kalau tak update rasa cam tak lengkap hidup huahah,kalau nak update jer tiba-tiba tak der idea huahaha sedih huahaha...

Blog nie pon akan ada perubahan siki-sikit jer tu pon kalau dok tengok balik tuto kalau tak lantak jer huahah...Tips tu ckit jer lama dah tak buat nanti lah yer tak dak idea malam nie huhahah esok maybe ada hurm....

Klah bye ...Aku nak on9 fb plak yer korang jom chat huhuhu...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...