Blog Afiq Ikmal : Yes! dah boleh

Jom terjah entry yang lain

11 December 2012

Yes! dah boleh

Hai...yes dah boleh,boleh ape erk??? wifi aku dah boleh connect tak guna wire huhuhu...boleh main dalam bilik kalau tak main kat ruang tamu ler huhuuh post entry pon kat ruang ramu huhuhu boring....

Sebelum ni tak boleh so aku report kat TM pastu dah boleh sebab "Configure Modem" so aku ikut lah step yang diaorang ajar huhhu...So kalau wifi korang penah jadi better report kat TM,senang jer call 100 pastu ikut lah step tu and then report masalah pasak modem wifi tuh yer...

Ok...dah boleh....nak main laptop ni kat mana "pon boleh"....Ok bye

1 comment:

afiq ikmal said...

YEAH lega leh main rata2 huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...