Blog Afiq Ikmal : Seminggu lagi

Jom terjah entry yang lain

23 December 2012

Seminggu lagi

Hai banyak hari tak berhupdate blog nih...Ni nak update ler...Seminggu jer tinggal nak bukak dah sekolah untuk sesi 2012 rasa cam sekejap jer...Nak lama cuti huhuhuhu....

Ok,tahun ni aku tak pergi jalan-jalan sebab tak sempat...So kalau sapa pergi jalan-jalan tu bagitau ler hahah...Dalam seminggu nih kalau boleh nak post ler entri banyak sikit jer kalau sempat klau tak nak buat camna...

Rancangan tahun depan untuk blog nih??? mestilah nak aktif dalam berblogging nak naikkan follower nak banyakkan entri baru follower banyak...Semangat tuh....Maklumlah tahun nih baru 100 lebih followers mestilah nak naikkan lagi tahun depan...

Ok tahun depan tak nak fikir nak buat tutorial sebab banyak nak buat printscreen bagai tak sempat lew...nanti fikir balik nak buat tak tutorial yer...
Itu lain kali yer bukan esok atau lusa...

Dalam masa seminggu nih aku nak naikkan follower banyak-banyak untuk tahun nih cukup setakat 200 kalau boleh itu pon kalau usaha...Ok untuk tahun depan target lagi dapatkan follower banyak sikit mungkin tak lah banyak cukup-cukup makan sudahlah asalkan ada reader nak baca blog nih...

Ok just here untuk entry hari nih sedih nak tinggal tahun 2012...walaupon 31 bulan 12 tak datang lagi...ok bye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...