Blog Afiq Ikmal : Jom daftar Marshable

Jom terjah entry yang lain

29 December 2012

Jom daftar Marshable

Hye...petang yang boring dan sekolah dah nak bukak...ok aku tak mau cite panjang-panjang nak update terus...Jom daftar Marshable!.Marshable? ehhh lupa nak cerita...Marshable tu laman sosial yang malaysia punya ala-ala facebook lah tapi ada tambah sikit tv live ngan radio huhuhu yang tu lah yang aku sempat tengok...

Kalau nak daftar tekan sini... ada kat tepi tuh buat lah...Kat arshable nih korang boleh lah buat page ker ape and jangan lupa add aku...Best la jugak add tau...

Ok sikit nih jer info kalau tak tahu tanyer yer...Ok bye petan nak keluar jap... malam ni nak post lagi satu entri...


3 comments:

Angel Schalyn said...

salam , afiq , nak tanye .. cam ne nak wat header yang mcm afiq tu ye ?

yayang eda said...

adek add laa akk marshable :yayang

Megat Najmuddin said...

www.warisan.net cuba try yang ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...