Blog Afiq Ikmal : Domain Blogspot

Jom terjah entry yang lain

16 December 2012

Domain Blogspot

Hai... nak buat domain kena bayar duit.Panjang URL blog sekarang nih...Takpa sekarang nih pakai yang blogspot dulu,nanti kalau reti dah tukar domain baru hahhah...Eh,korang yang tahu tu ada tak domain free hahahha...

Pakai domain sendiri kan best ringkas takdalah tulisan blogspot tuh panjang huhuhu...Camner nak buat tolong ajar...Oklah sampai sini saja and kepada sesiapa yang ada masa and tak busy jom join segmen sini...

Join lah segmen Bloglist nih,senang jer ikutlah apa yang disuruh...Dapat topup  tu tapi pertama,tengah,terakhir...Untung tu kalau join huhuhu so apalagi dipersilakan untuk  join bubye...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...