Blog Afiq Ikmal : Daftar tahun 2013

Jom terjah entry yang lain

31 December 2012

Daftar tahun 2013

Salam... apa khabar? aku harap korang sihat yer ler! sebab tak sempat nak update blog nie yer...Ok hari nie mungkinlah ada dua entry yer...Pagi tadi aku daftar sekolah untuk tahun 2013 huahahha dah bangun awal pakai baju warna biru hhuhh maklumlah nak jadi pengawas untuk tahun nie! 

Dah habis semua tuh aku pon pergi sekolah... sampai sekolah jer tengok-tengok semua orang dah beratur huahahha apa lagi gementar lah badan aku dengan cikgu bagi taklimat...So aku masuk lari terus dalam barisan sambil dok pegang blazer aku huahahh...

Habis sudah taklimat masuk dalam kelas best kelas baru and ada cikgu yang baik merangkap guru kelas aku.Lepas tengok jadual baru "mak aiii" rasa cam cikgu yang akan ajar ni garang jer!!! takpa kita tengok dulu kalau garang redha jer...mungkin ini yang terbaik untuk aku...Pastu aku cuci kelas yer huhhuhu baik tak aku? "tangan kat dada mata kat atas".

Duduk dalam kelas punya lama pastu guru kelas aku pon cakap "sapa yang tak beli buku pergi beli buku"ok boleh lah jalan-jalan dalam hujan rintik-rintik huhuh sejuk... dah sampai koperasi "tudia panjangnya diaorang beratur" huahaa tunggu lah turn yer! 

Masa yang boring lepas rehat tak buat apa dah nak dekat pukul 11.00 dah pastu ada pengumuman "semua pengawas baru dan lama sila tunggu di depan bilik mesyuarat" tunggu lah sambil tengok orang balik, tak semua yer sebab sepupu aku tak keluar lagi...So diaorang nak lantik MC,baca doa ngn ikrar nasib tak kena huhuhuh.

Habis saja mesyuarat tu ambik beg aku and balik dengan rasa letihnyer huahahha.... ok dah abis... malam nie post lagi satu...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...