Blog Afiq Ikmal : Wajah baru

Jom terjah entry yang lain

11 November 2012

Wajah baru

Assalamualaikum...wow blog ni berwajah baru hehhe buat biasa-biasa jer,tukar header,menu tab,background,border,scrollbar dengan yang hello kat atas post tu...biasa jer kan...komen korang tu aku pakai ler heheh....tq bagi pendapat...

Biru jer...nampak tenag ker berserabut???ker sama jer?...Aku bukan terrer sangat buat header tu biasa-biasa jer setakat tulis-tulis tu boleh la...

Klik untuk lebih jelas.
Biasa jer kan...tak mantop pon macam korang betul tak???Komen tau pasal wajah baru blog aku ni yer bye....


8 comments:

nanabyte said...

okeeh nice apa. blog 'akak' lagi semak tau. erkkk.

Rabbani al-Wafi said...

dah ok. asal awk nampak cntik xpe la, pedulikan org lain.he2 :-)

nk lbh kreatif awk ulang2 buat benda sama dgn penambahan sdikit demi sdikit, ada 1 penambahan save. dan ulang2 smpai puas hati.

tp kena simpan semua satu demi satu yg asal sebelum edit tu, biar dpt dibezakan yg mana menepati cita rasa awk.

sy dah follow. link di jom borak admin.he2

munirah :) said...

wahh ,, lawanya biru .
sejuk je rasa laptop ni ~
haha :D

nabila said...

cantik dan kemas. ;)

afiq ikmal said...

Tq hahha sejuk laptop hah xyah pakai cooler hehe

mujahidah solehah said...

. assalamu'alaikum . creative blog akhi . terjah pula di blog ana yee . -salam ukhuwah fillah-

afiq ikmal said...

syukra ya ukhti ana dah melawat...

Mia Liana said...

sweetnya..... lembut je bila datang sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...