Blog Afiq Ikmal : Tapai

Jom terjah entry yang lain

30 November 2012

Tapai

Hai...fuhhh sedap makan tapai lama tak makan tak lah lama sangat"mengidam" hahhah ingat pompuan je ker...sedap....sekali ngap fuhhh manis jer rase makan ler dalam dua tiga yang lain simpan...Nak ker beli lah hheh...

Ehsan:google

Tulah tapai kalau tak pernah makan tu try ler kot-kot jadi favourite food ker hhaah...nak buat susah kot....ntah orang tua-tua kata tak leh marah and ada aku dengar tak boleh tenok benda merah atau "cuti"ada banyak lagi pantang larang,itu aku tak tahulah apa kaitannyer nak buat tapai ngan semua benda tuh...

Yan penting rasa dia sedap...koran try tanya pantang dia kat oran tua-tua mesti dia orang tahu...bye...komen entry.

1 comment:

shafiq said...

tak kisah lar apa pantang larang dia , tapi tapai memang sedap ! haha ,

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...