Blog Afiq Ikmal : Oh jiwang

Jom terjah entry yang lain

07 November 2012

Oh jiwang

Huish...korang terjah blog sape sekarang??? cerciter korang suka tak ayat jiwang??? mungkin korang suka dan mungkin korang tak suka hehe...Bagi aku tak suka sebab macam over jer...

Nilah contoh ayat jiwangnyer....wow jiwang karat....

Hahah nilah ayat jiwang hehee...korang suker ker hhaha...
Power bagi orang yang pernah bercintan-cintun nih aku tak nak amik tahu benda nih tapi apesal suka tulis ayat jiwang karat ni kat facebook heheh...kalau ada orang tulis mesti tinggal jer malas nak komen huhuhu....

Korang suke ker??? sebab apa cer gitau skit hehe komenlah entry malam nie...Bye

2 comments:

Nurul Iman said...

mmg ada org suke & ada yg tak suke. up to diri masing2. kalau sy, sy tak berapa suke

hea arina said...

hahah..nanti anx akan kata kt isteri anx cam tu untuk gembirakan dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...