Blog Afiq Ikmal : Like page

Jom terjah entry yang lain

13 November 2012

Like page

Assalamualaikum...memohon kerjasama korang like page aku yer...baru jer buat semalam hehe biasa jer...baru nak try dapat sambutan tak hhuhu...
Korang like yer guna fb korang.


Klik untuk lebih jelas.
Ok ni button like page aku ada kat sidebar tepi tu so,tunggu apa lagi like ler huhuh...like jangan tak like tau...Kalau korang like aku akan like page korang pulak tapi kena bagi link ler huhu...

Klik untuk lebih jelas.

Ni paparan page aku ada header blog ni sebagai cover dia...Ok kalau korang ada page bagi link tau...Nanti InsyaAllah aku like...Komen yer bye...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...