Blog Afiq Ikmal : Last day

Jom terjah entry yang lain

08 November 2012

Last day

Hye...bertemu kembali,yeay!!! sekolah bagi sesi 2012 dah habis so cutilah hahha...puaslah cuti nih...Bestnyer hari ni last...minta maaf kat cikgu hehehe buat lawak macam-macam...Aku kata kat cikgu '' Cikgu minta maaf kalau ada salah silap tu maafkanlah noh...Ni dah masuk tiga kali minta maaf,raya puasa,raya haji ngan hari ni''...Pastu masuk kelas bising pulak,bukan aku yang bising...PK H.E.M datang pastu dia cakap ''Kamu jangan dok main nanti cuti cakap dengan dinding batu...nanti kalau datang sekolah sesi 2013 jangan cakap yer dah jemu bercakap'', serius nak tergelak...

Masa last sekali...masa ustazah heehhe teacher ganti so dia bagi duit kat kita orang semua...sebab dia nak buat makan tapi tak jadi heehhe...dapat jugak duit habuan minum air kahkahkah hilang dahaga semantara tunggu bas...

Klik untuk lebih jelas.
Sementera,tunggu bas kat depan sekolah pergi beli air dulu...and then,yang aku hairan tiba-tiba ada tepung tepi aku...pastu kawan aku amik then,dia baling kat orang habis putih aku tak main...tak suka nani kotor so aku tipu dia ''Aku tak main k... allergic'' kena tipu dalam tipu ada juga tepung kat bag aku ishhh laju betul korang letak tepung dalam tak perasan...Lambat betul lahhh pakcik bas nih... setengah jam tunggu sebab balik awal hhaha...Sampai rumah bagi duit bas ''Pakcik ni duit last tahun ni yer''...Ni lah hari paling best kot...korang camner???dah bace komen yer...bye...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...