Blog Afiq Ikmal : Hot lah sangat!!!

Jom terjah entry yang lain

09 November 2012

Hot lah sangat!!!

Hye...first day cuti boring larrr... so aku nak update ler...
Korang penah dengar tentang auto like dalam facebook kalau penah dengar mesti tahu kalau tak pernah meh aku cite kat korang...

Auto like nih kalau kite post apa-apa dalam facebook,ada banyak orang like...so nampak macam budak nie hot lah kan...padahal tak hot pon...kecuali page,kalau page memang orang like banyak hehhe...

contoh...diedit:oleh aku sendiri bukan orang punyer
Klik untuk lebih jelas.
Wow ramainya like ehhh tak lah tu aku edit jer tapi yang betul ade ingat takde ker bercambah dalam facebook tu...kalau banyak sangat like sampai ratus tu ntah btul atau tidak tak tahu lah hhehe so...korang fikirlah yer bye.komen



3 comments:

Awana Suzanna said...

tol tu dik... akak dulu ade lah fb.. tp skg deactive. sb main blog jer... mp3 best ekh.. akak suka. lama dh cri song nie. tp xtahu tajuk.

afiq ikmal said...

Awana Suzanna tajuk lagu ni Istikharah Cinta.....tq visit

Xxxsophiacoolgrey said...

ala tak payah lah kalau nak hot hanya di fb je..Perlu ke hot?,Tak perlu pon..Kalau org like banyak-banyak itu tidak semestinya orang suka akan status itu..Sdp lagu dlm blog ni dan suka entry nihh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...