Blog Afiq Ikmal : Blogku tak cantik

Jom terjah entry yang lain

10 November 2012

Blogku tak cantik

Hai...selamat malam...semalam aku buka blog sepupu aku nampak dia kata tak cantik???erghhh betul ker ye betul kot dia kata header blog ni macam zzzzz
Memang tak cantik pon warna-warni tak pa ler citarasa aku malas nak tukar...

Background tak cantik...haduishhh tak cantik lagi aku tengok ok jer tak kan nak wat warna pink kot hehe...Memang biasa pon backgroud dia sedang-sedang saje..

Footer macam biasa jer hadoiii satu lagi... tak cantik erk??? buruk ker itu aku tak tahu baru buat je tuh takkan nak tukar kot cube bagi pendapat yer bye...

Notakakitanganku:Tak kan buruk kot??? komen yer...

2 comments:

munirah :) said...

singgah ~
maybe header terlalu warna warni , tak matching ngun background ? :)

sekadar pendapat ~

Amelin Comot said...

blog awak ni cantik dan simple.
matching dgn lagu yg islamik gituu..
~komen semate-semate jee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...