Blog Afiq Ikmal : streaming class

Jom terjah entry yang lain

12 October 2012

streaming class

assaalamualaikum, petang ni area kuala kedah hujanlah...Minggu depan ada test lak nak streaming class from form 1 to form2..mati aku bm,sains,mat,agama,bi,khb,sejarah,geografi,psv arrr x suka,x suka,x suka takot giler....bleyh mati ni hhe.....kena baca apa yg patut fuh baynak tu....itu subject belum bab ngan pecahan bab lagi bleh pecah otak aku nie...tapi klau pmr ngan spm lag pecah otak...take time 2 hours untuk bace buku n wat latihan oh yeah cam biaser heeh....alang2 cuti 4 hari jumaat hingga isnin ada masa ler nak post untuk korang sume yeah...tapi ckit la follower kt cni memang ckit sangat tlong la follow aku.....ok dh...melalak sampai keluar tajuk dah hehhe :)...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...