Blog Afiq Ikmal : perbezaan between our blog

Jom terjah entry yang lain

15 October 2012

perbezaan between our blog

Hye...blog aku banyak kurang x macam blog korunk,blog korunk isi-II mantap.Blog korunk mcm2 ada cantik pulak tu blog aku ni burok ckit sorry larh...isi plak fhm-II lah mcm budak-II nak buat macam mana kecik lagy(btol ker umur dh 13 :P).

Blog korunk mcm-II ada...yg itu yg ini rsa cam nak buat tapi x reti kdg-II tutorial pon x jadi hahh sebab tu kadang-II mengalah ngn tutorial.Susah la jugak...blog korunk serious cntik aku memang suka puji hasil orang dari hasil aku hehe...(sorry klau x suka perangai aku)inilah hakikat diri aku.

Ada org ckp kalau masuk dalam dunia berblog kena semua pandai nak letak lagu ker,flash massage ker,lain-II widget pon kena mahir...walaupon x dk org nak ajar aku dengan lebih mendalam aku just  try buat tutorial tu kalau x puas hati komen lah yer...

oklah...just here...gud nait...selamat bermimpi indah

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...