Blog Afiq Ikmal : Ada mission???

Jom terjah entry yang lain

13 October 2012

Ada mission???

Assalamualaikum,dalam minggu nie aku ada mission,apakah mission tu oklah mission tu just nak tambah follower almaklumlah ckit sangat lah weyh, bomiringming(boring).So aku pon join la group2 yg ada blog hahah...apa-apa pun tq yer spa yg prihatin follow aku...Blog korunk sume byk follower aku ckit jer ade lah lime enam org haahah memang ckit kn...semangat nak berblogger pon hilang hhehe<------ade ker orang hilang semangat nak berblogger.Blog aku ni bosan x letak gambar....sorry aku bukan photographer kalau ckit2 boleh la...Petang dah nak kol 6.00 nk kluar jap yer bye....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...